Stadionparkern kommer for salg!

SALGSTRINN 1
Salgstrinn 1. Fremst i rekken mot Stadionparken, kommer nå for salg og inneholder 24 leiligheter fordelt på 2 bygg. Hus A og Hus B.

Leilighetene vil bli hevet i forhold til parken og vil få god utsikt og lite innsyn. Her kan du nyte kveldssolen fra din egen terrasse.

I HJERTET AV LEVANGER
Før 1843 fløt Levangerelva der hvor parken ligger i dag. Etter området ble fylt opp, har Stadionparken alltid vært full av liv. Det har vært fotball, arrangementer for barn, store turnstevner, tenniskamper, skøyteløp og sykkelritt i lange tider.

Parken på hele 15 mål åpnet i aug 2015 og er i dag et svært populært område med lekeareal og treningsapparater. En grusbane fungerer som ball-løkke sommerstid og skøytebane vinterstid. Den tidligere sykkelvelodromen på tomta er inspirasjonskilde til et lekeområde som kalles «minivelodromen» med hopp, sprett og snurrelek. I aktivitetssonene er det valgt belysning med ulike farger.

MODERNE STIL
Fabrikken skal nå rives og det skal oppføres nye leiligheter med utsikt over parken. Leilighetene vil bli oppført i moderne stil. Utvendige farger på fasader er inspirert og hentet fra omkringliggende bebyggelse og fargevalg er nøye valgt ut for å hensynta Levanger sentrums trehusbebyggelse og mange historiske bygninger. God byutvikling handler om å skape gode nabolag. Det skal være godt å komme hjem, et hjem skal være et sted du trives.

Alle leiligheter får gode solforhold mot sørvest og utsikt mot parken. Alle leiligheter får parkeringsplass i parkeringskjeller.

BORETTSLAG PLUSS+
Konseptet inkluderer andel i felles bilordning for borettslaget. I parkeringskjelleren medfølger el-bil som eies av borettslaget. El-sykler for felles bruk. 1 års treningsabb. på Care treningssenter medfølger kjøpet på alle leiligheter. 12 helgevasker av leiligheten medfølger kjøpesummen. Muligheter for valg av større bodplass eller utvidet parkeringsplass i kjeller. Egen vaskeplass for bil og sykkel i kjeller.

KVALITETER

  • I hjertet av Levanger
  • Sørvest vendt med utmerkede solforhold
  • Felles parkeringskjeller med avsatt plass for bilvask
  • Heis
  • Vannbåren gulvvarme
  • Flislagte bad
  • Kjøkken med integrerte hvitevarer.
  • Alt er nytt
  • Borettslag pluss+


SALGSSTART
Ta kontakt med meglerforetaket for å registrere interesse for prosjektet og for å være den første til å få tilsendt prospekt og invitasjon til salgsstart når dette er klart!